Meghívó a Budapesti Tagozat borkóstolóval egybekötött grill-partyjára (2016.09.30. 17h) | Magyar Piarista Diákszövetség

Meghívó a Budapesti Tagozat borkóstolóval egybekötött grill-partyjára (2016.09.30. 17h)

„Bort megissza magyar ember,
Jól teszi;
Okkal-móddal meg nem árthat
A szeszi.”
(Vörösmarty Mihály)

Kedves Piarista Öregdiáktársunk!

„Piarista diáknak lenni ma is az összetartozás el nem halványuló  érzését jelenti, valami lelki közösséget, amely rejtett szálakkal köti egymáshoz és a rendhez mindazokat, akik együtt nevelkedtek a piaristák  aranybetűs kék címere alatt.” - 1989-es alapító nyilatkozata értelmében ebből a meggyőződésből jött létre a Magyar Piarista Diákszövetség, majd négy esztendeje június 8-án a Tagtoborzó Borkóstolón a Budapesti Tagozata. Célunk, hogy minél szélesebb körben fogjuk össze a piarista iskolák egykori diákjait. Az alapítók meggyőződéséhez csatlakozva reméljük, Te is osztozol abban a tapasztalatunkban, hogy valóban fontos és élő az a kötelék, amely a piarista diákokat összeköti.

Szeretettel hívunk hagyományos, immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Tagozati Borkóstolónkkal egybekötött grill-partynkra, amelyet 2016. szeptember 30-án (pénteken) 17 órakor tartuk a Piarista Központban (1052 Budapest, Piarista utca 1.). A Piarista Kápolnában tartandó szentmisét követően grill party és borkóstoló a Rendház tetőteraszán (eső esetén a diákebédlőben vagy a gimnázium tetőteraszi aulájában).
Részletes program és regisztrálási lehetőség a következő Hírlevélben.
A borkóstolóra nagy szeretettel várjuk a Piarista Rend tagjait is.

A Borkóstoló mellé sült húsokat készítünk, hozzá friss salátát, kenyeret, mártogatós szószokat, hagymadzsemet, házi BBQ-szószt, mustárt és ketchupot kínálunk.
A Borskostoló ára idén 2.900,- Ft/fő (amely önköltségi ár, és tartalmazza a kóstolandó borokat). Előre is köszönjük, aki támogatói céllal ennél magasabb összeggel is hozzájárul a borkóstoló és grill-party költségéhez.

A rendezvény létszáma - tervezetten, maximum - 100-120 fő, ezért regisztrációhoz kötött. A pontos étel- és italfogyasztáshoz kérjük, hogy részvételi szándékotokat jelezzétek a szeptember 20-án megjelenő Hírlevelünkben megtalálható webcímen, nevetek és email címetek megadásával egyidejűleg, vagy hétfőtől személyesen a diákszövetségi irodánkban Császár Dánielnél.
Kérjük a jelentkezők valós részvételét a borkóstolón a helyszínen fizetendő 2.900 Ft/fő önköltségi ár, és az előre vásárolt étel mennyisége miatt is.

Kérünk, hogy a találkozó hírét Te is terjeszd az öregdiákok körében!

Budapest, 2016. szeptember 12.

A találkozás reményében szeretettel üdvözölnek a szervezők:

Hernády Zsolt és Mikecz Tamás, a Budapesti Tagozat alelnökei