Felhívás az MPDSZ 2020. évi Tisztújító Közgyűlésére | Magyar Piarista Diákszövetség

Felhívás az MPDSZ 2020. évi Tisztújító Közgyűlésére

 

Kedves Öregdiáktársam!

Bizonyára tudod, hogy az idei közgyűlésünk tisztújító közgyűlés. Nagyon fontos esemény ez az életünkben. Nem csak elnököt hanem választmányt is választunk. Dönthetünk arról, hogy a közel 100 éves múlttal rendelkező szövetségünket milyen irányba tereljük tovább. Közös felelősségünk, hogy a diákszövetség a jövőben is fennmaradjon.

Feladatunk, hogy segítsük annak megújulását, mert most erre van szükség. Jó látni, hogy piarista diákjaink a járvány idején össze tudnak fogni és segítik egymást. Ez megerősít abban, hogy szükség van ránk, a jövőben is szükség van a diákszövetségre. Ha szeretnél részt venni a diákszövetség munkájában, tudsz olyan jelölteket aki alkalmasak lennének a feladatra, kérlek bátran jelezd nekem emailen vagy telefonon. Ha elégedett vagy a diákszövetség munkájával akkor azért tedd meg, ha pedig nem vagy elégedett és változást szeretnél akkor meg azért. Szükség van rád és fontos a véleményed.

„A Diákszövetség fennmaradásának kulcsa, a jól képzett, jó szellemű, segítőkész, középkorú és náluk fiatalabb öregdiákok kezében van.„

Dr. Szabó Rezső tagozatvezető Szeged

„Megtanítottak arra, hogy áldozatokat kell hozni a hazáért. Ha élünk, akkor szolgálni kell, szolgálni ott és akkor, ahol, és amikor lehet. Ezt kell tennie minden piarista diáknak bármely területen és bármely korban.”

Antall József az MPDSZ újjászervezője

A közgyűlés időpontja: 2020. szeptember 19-e, szombat délelőtt 9 óra. Helyszíne a Duna-parti Piarista kápolna (Budapest, V. Piarista utca 1.).

https://mpdsz.hu/hir/az-mpdsz-2020-%C3%A9vi-tiszt%C3%BAj%C3%ADt%C3%B3-k%C3%B6zgy%C5%B1l%C3%A9s%C3%A9...

Ad multos annos!

Balázs Sándor
A jelölő bizottság elnöke
Telefonszám: 06 30 283 1923
E-mail: